Sortiment høvelbenker

model_09w

Våre høvelbenker er gjort i utvalgt, damptørket massiv rødbøk. Høvelbenkmodellene er tradisjonelle med spindler av stål. Benkene er meget solide, stabilt bygget, med høy kvalitet og lang holdbarhet. Prisene står seg meget godt.

Logo Hoffman & HammerVår leverandør Hofmann&Hammer i Grünsfeld i Tyskland har siden 1924 utelukkende produsert høvelbenker i tradisjonell modell. Høvelbenkene er fremstilt i heltre rødbøk. I sortimentet finnes ett stort utvalg av høvelbenker alt fra barnehagebenker til proffbenker for møbelsnekkeren. De mange forskjellige høvelbenkmodellene, fra enkelbenker og dobbelbenker til 4-benkegrupper har solgt meget godt til en lang rekke skoler i Europa. Høvelbenkspesialisten tilbyr idag Norges største utvalg av høvelbenker.

Bilde fra slöjdsal

Som standard leveres høvelbenkene med understell i tre, men det finnes også forskjellige høy- og senkbare understell i metall hvor man justerer høyden på høvelbenken enten med en veiv eller et ratt. Alle skal kunne ha sløyd uavhengig av individuelle forutsetninger. Man kan også helt uten ekstra kostnad få bestemme høyden på treunderstellet til sin benk.

Vi kan bygge høvelbenken helt etter kundens behov. Alle modeller kan gjøres for venstrehendte uten påslag på prisen.

Produktion - Hoffmann & Hammer, Deutschland

Høvelbenker i høy kvalitet, stabile og holdbare